Artikel Details
Satmap GPS van de ANWB concurrent voor Garmin toestellen?

Nieuw bij de ANWB: de Satmap Active 10. Een innovatief handheld fiets en wandel- gps-systeem met digitale kaarten. Eindelijk een gps apparaat voor wandelaars en fietsers dat makkelijk te bedienen is!

Dat een fiets- en wandel-GPS anders zal worden gebruikt dan een TomTom is duidelijk. De makers hebben er dan ook voor gezorgd dat het apparaat tegen een stootje kan. Zelfs laten vallen zal in de meeste gevallen geen fatale gevolgen hebben. En mocht het kunststof schermpje beschadigd raken: geen probleem, dat kan eenvoudig worden vernieuwd. En regent het? De Satmap is waterdicht.

Kaarten
Anders dan bij een TomTom is er voor het uploaden van kaarten geen computer nodig. ‘Plug & Play’ is het motto. Al het kaartmateriaal staat op losse geheugenkaarten. Nu verkrijgbaar zijn Noord- en Zuid Nederland, maar aan uitbreiding wordt gewerkt. In samenwerking met het Kadaster heeft de ANWB hogeresolutiekaarten ontwikkeld die alle fiets- en wandelroutes haarscherp zichtbaar maken.

Maak uw eigen route
De Satmap Active 10 is gemakkelijk te bedienen en uitgevoerd met een 3'5 inch kleurenscherm. Door de hoge kwaliteit kaarten van Kadaster, heeft u de mogelijkheid om uw eigen routes te maken op het apparaat zelf! U heeft geen computer meer nodig!

Speciale aanbieding voor ANWB-leden
De Active10 fiets- en wandel-GPS kost zonder SD-kaart € 349,- en inclusief SD-kaart € 448,-, maar als ANWB-lid ontvangt u maar liefst € 49,- op de pakketprijs en betaalt u slechts € 399,-! Bestel de fiets- en wandel-GPS nu en u heeft het half april in huis!

Door: host
Geplaatst op: 10-7-2008
Keer bekeken : 2610

Terug