Wahoo ELEMNT Bolt

Fietsnavigatie Wahoo ELEMNT BoltDe Wahoo ELEMNT BOLT is de perfecte fietsnavigatie voor de veeleisende wielrenner die niet alleen op zoek is naar een apparaat met veel functies, maar ook eisen stelt aan het ontwerp en de aerodynamica. Hierdoor ben je zeker dat het apparaat aan de allerhoogste eisen voldoet en uitvoerig is getest. De Wahoo ELEMNT Bolt is ongetwijfeld de meest aerodynamische fietsnavigatie op de markt en heeft een strak design. 

Uniek zijn de programmeerbare LED’s die je onderweg informatie geven over onder andere je route, hartslag en inkomende berichten of gesprekken van je gekoppelde smartphone. Het scherm is overzichtelijk en helder. Met de drukknoppen op de zijkanten zoom je in of uit zodat je eenvoudig tijdens je rit regelt welke informatie je wilt zien. 

Alle statistieken die je maar wenst, roep je tijdens je rit op. De ELEMNT Bolt registreert je tijd, afstand, wattage, rondetijden en veel meer data zeer nauwkeurig dankzij de interne GPS-sensor. Wil je meer informatie, dan koppel je eenvoudig externe sensoren via ANT+ of Bluetooth. Uniek aan de Wahoo BOLT is de Turn-by-turn navigatie via GPS en de draadloze synchronisatie met o.a. Strava en Strava Live Segments. Deze functies maken de krachtige, robuuste en compacte ELEMNT BOLT compleet. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon navigeren op kaart. Nog een gave feature is de live-tracking waarbij je je fietsmaten met een ELEMNT op de kaart kunt volgen en dus precies weet waar deze zich op het parcours bevinden.