Garmin Edge 810 Fietsnavigatie

Garmin Edge 810Deze Garmin Edge 810 Fietsnavigatie met touchscreen is ontwikkeld voor de wielrenner- en mountainbiker die alles wil! Fietsnavigatie en geavanceerde trainingsmogelijkheden allemaal in één toestel.


Belangrijkste eigenschappen van de Garmin Edge 810 Fietsnavigatie:

  • Handschoenvriendelijke touchscreen voor het bedienen van de fietsnavigatie
  • Fietsnavigatie geschikt voor de racefiets- en mountainbike
  • Met communicatiefuncties, zoals: live tracking, draadloze dataoverdracht, weersinformatie en het delen via social media
  • Afstand: Gebouwd op GPS voor accuraatheid; werkt overal ter wereld
  • Snelheid: huidig, gemiddeld, laatste ronde en meer
  • Hoogte: beklimming/afdaling, hellingsgraad en meer
  • Kaarten: De Edge 810 fietsnavigatie heeft een ingebouwde kaart en ondersteunt optionele gedetailleerde straat- of topografische kaarten voor navigatie

   

  Garmin Edge 810 fietsnavigatie nu bestellen voor maar € 223.95,-


Beschrijving:
Rijden, delen en herbeleven - alles vanaf de fiets! De Garmin Edge 810 Fietsnaviagtie is de complete fietsnavigatie met touchscreen, kaarten, navigatie en geavanceerde prestatiemeters. Met communicatiefuncties via jouw smartphone, zoals live tracking, delen via social media en weersinformatie.

De Garmin Edge 810 Fietsnavigatie is compatibel met optionele gedetailleerde wegenkaarten of TOPO-kaarten en kan dus als gids dienen voor al jouw fietstochten, woon-werkverkeer of andere activiteiten waarvoor je kaarten en navigatiefuncties nodig hebt. Aangezien de Edge 810 Fietsnavigatie met GPS werkt, beschik je over nauwkeurige gegevens en navigatievoorzieningen, waar ook ter wereld!

Er is geen betere fietsnavigatier die uw tochten sturen kan, dan de Garmin Edge 810 Fietsnavigatie! De Garmin Edge 810 Fietsnavigatie is robuust, waterdicht en heeft een batterijduur tot wel 17 uur. Het aanraakscherm is gemakkelijk te bedienen, zelfs met handschoenen aan of als het regent! Tot de bevestigingsopties behoren een standaardsteun met kwartslagbevestiging.

Alle gegevens bijhouden:
Naast de kaartfuncties legt de Garmin Edge 810 Fietsnavigatie jouw afstand, snelheidsgegevens, stijging/daling, hellingshoek en nog meer vast. Het toestel is ook compatibel met ANT+™ sensors die jouw hartslag, snelheid/cadans en vermogen meten. Deze sensoren dienen echter nog wel optioneel aangeschaft te worden voor de meting van deze gegevens. Met behulp van de activiteitenprofielen kun je de gegevensvelden toestelinstellingen aanpassen voor verschillende fietsactiviteiten, zoals training of wedstrijden. Schakel over op een ander profiel door eenvoudig over het aanraakscherm te vegen en het toestel toont de gewenste gegevens voor de andere activiteit.

Voel je verbonden:
De Garmin Edge 810 Fietsnavigatie heeft veel te bieden als het gaat om de communicatiefuncties door het toestel te koppelen met jouw smartphone (Apple of Android) en de Garmin Connect™ Mobile-app. Op deze manier kun je uitgebreide en nauwkeurige gegevens van een toestel verkrijgen, terwijl je de batterij van jouw telefoon ontziet. De Edge 810 Fietsnavigatie houdt de gegevens bij en stuurt deze naar jouw telefoon via een Bluetooth-verbinding. Houd contact met het thuisfront en deel alle gegevens van je ritten met jouw familie, vrienden en contacten op sociale media. Direct na de rit of wedstrijd kun je een update versturen met de gegevens van jouw zojuist voltooide activiteit. Je plaatst de berichten via uw smartphone en de ritgegevens worden direct bijgevoegd dankzij de interface met Garmin Connect Mobile.

Live volgen:
Dankzij de functie Live volgen kunnen vrienden en familieleden jouw wedstrijden en trainingsactiviteiten in real-time volgen. Nodig volgers uit via e-mail of sociale media, zodat zij jouw live-gegevens kunnen bekijken op een Garmin Connect-volgpagina. Nadat zij de uitnodiging ontvangen, kunnen ze op een koppeling klikken om jouw statistieken en locatie op de kaart te volgen.

Weer:
Je kunt real-time weersomstandigheden, weersverwachtingen en -waarschuwingen opvragen op de Garmin Edge 810
, wanneer deze is gekoppeld met jouw smartphone- en de Garmin Connect™ Mobile-app. Deze functie is handig voor lange tochten. jouw smartphone blijft veilig- en droog terwijl je de weersinformatie direct onder ogen hebt!

Draadloze gegevensoverdracht:
Nu kunt je alle gegevens van jouw rit direct opslaan, delen en analyseren. Met de Garmin Connect™ Mobile-app kunt je voltooide activiteiten direct draadloos uploaden vanaf jouw toestel zodra je klaar bent met het vastleggen van een activiteit. Je kunt activiteiten automatisch of handmatig uploaden. Nadat je de rit op Garmin Connect hebt geplaatst, kunnen jouw eigen ‘connecties` deze bekijken. Je kunt jouw koersen en workouts die in Garmin Connect zijn opgeslagen, ook doorzoeken, naar jouw smartphone downloaden en vervolgens direct naar uw Garmin Edge 810 Fietsnavigatie verzenden en dit allemaal draadloos! Vervolgens kun je naar het begin van de koers navigeren en de Virtual Partner functie op jouw Edge 810 Fietsnavigatie gebruiken om in real-time tegen jouw eerdere activiteiten te racen.