Nieuwe fietsnavigatie 2017 - Garmin Edge 1030

Nu verkrijgbaar de Garmin Edge 1030 !

Garmin Edge 1030

Popularity Routing

De Garmin Edge 1030 fietsnavigatie zit boordevol functies voor een geweldige fietservaring zowel voor de recreatieve fietser als de mountainbike en racefiets Met "Popularity Routing" fiets je de mooiste en populairste fietsroutes gebaseerd op miljoenen afgelegde fietskilometers in Garmin Connect. De navigatiefunctie is uitgebreider dan ooit om je fietsroutes optimaal te kunnen plannen.


Rider-to-Rider messaging

De vooraf geïnstalleerde map brengt je overal in Europa en bij gevaarlijk kruispunten en scherpe bochten krijg je een extra melding. Met vrienden houd je onderweg contact dankzij de rider-to-rider message service. Live je prestaties analyseren kan d.m.v. de real-time Strava integratie en de voorgeïnstalleerde TrainingPeaks Connect App. Het 3.5” touchscreen heeft een duidelijke kaart- en dataweergave en is ook met veel zon prima te lezen en bedienen.

Accuduur 20 uur
Ontdek nieuwe statistieken en fysiologische metingen en sluit het apparaat aan op de Garmin Varia verlichting voor maximale veiligheid onderweg. Dankzij de ruime accuduur tot 20 uur is de Edge 1030 prima geschikt voor de langere ritten!

 

Waarom moet ik de Garmin Edge 1030 direct kopen:


  • Zorg ervoor dat jij de Garmin Edge 1030 op tijd bestelt er zal waarschijnlijk een levertijd kopen;
  • Boordevol nieuwe functies, waaronder Popularity Routing, rider-to-rider messaging en vector 3 pedal ondersteuning;
  • Een batterlijlevensduur van maar meer dan 20 uur!

Meer informatie en direct de Garmin Edge 1030 bestellen