Garmin Edge 1000 Fietsnavigatie

Garmin Edge 1000De Edge 1000 Fietsnavigatie van Garmin is een geavanceerde GPS fietscomputer met kleuren touchscreen die je zelfs in de regen en met handschoenen aan kunt bedienen.

De Garmin Edge 1000 Fietsnavigatie is het perfecte toestel als je in real-time wilt zien hoe jouw prestaties zich verhouden tot die van andere wielrenners tijdens bijvoorbeeld een klim. Je hebt de mogelijkheid tot ritcompetities via Garmin Connect segmenten, op de weg of offroad navigeren met vooraf geladen Garmin fietskaart. Navigeer langs de meeste geschikte fietsroutes dankzij de voorgeladen kaarten en met RoutePlanner kun je routes creëren op de kaart van het toestel. Je kunt ook een afstand of tijd opgeven en de Edge 1000 fietsnavigatie berekend vervolgens drie verschillende rondritten waar je een keuze uit kunt maken. Zo kom je met fietsnavigatie op nieuwe en verassende locaties terecht.

Op het 3 inch grote kleuren scherm zijn alle gegevens duidelijk zichtbaar, zodat je je op de weg kunt blijven concentreren. Het scherm is groter dan dat van de Edge 810 Fietsnavigatie. Het handschoenvriendelijke touchscreen past de helderheid automatisch aan in de schaduw of in een tunnel. Naast ritinformatie kun je onderweg ook sms, mail en herinneringsberichten op je Edge 1000 Fietsnavigatie lezen (voor iPhone  en Android). Vereiste is wel dat je de Smartphone bij je hebt.

De Edge 1000 Bundel Nu tijdelijk te bestellen voor maar   € 399.95